Καθαρισμός Κλινικών

IMG 1009Η εταιρία CONTRACTOR - ΤΣΟΥΡΤΟΣ ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ έχει αναπτύξει τα παρακάτω συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001: 2008, ISO 14001:2004, OSHAS 18001:2007 διασφαλίζοντας κατά τον καλύτερο τρόπο την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού & απολύμανσης με τις συμφωνημένες ανάγκες ,τις ιδιαίτερες συνθήκες, και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η εταιρία έχει αποκτήσει εξειδίκευση στον καθαρισμό κλινικών και ειδικότερα στις Μονάδες Τεχνητού Νεφρού καθώς έχει αναλάβει με απόλυτη επιτυχία την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού και απολύμανσης των κλινικών της εταιρίας ΦΡΟΝΤΙΣ ΑΕ, στην Ελευσίνα και στο Κερατσίνι

Γυάλισμα Δαπέδων

 

163Διαθέτοντας την εμπειρία και τον αντίστοιχο εξοπλισμό(περιστροφικές χαμηλών & υψηλών στροφών)  γυαλίζουμε πλαστικά πατώματα με παρκετίνη και κάνουμε κρυσταλλοποίηση μαρμάρων ώστε να δώσουμε μια αίσθηση ανανέωσης στο χώρο σας ,δίνοντας παράλληλα επιπλέον χρόνο ζωής στο δάπεδο σας.

ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΔΑΠΕΔΩΝ Συνεργείο καθαρισμού

Καθαρισμός Υαλοπινάκων

 

IMG 0055Στο δυναμικό της εταιρίας μας,ανήκουν επαγγελματίες καθαριστές τζαμιών,με μεγάλη εμπειρία και τον  απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας,για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας κατά το καλύτερο τρόπο.

Διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα

Αναλαμβάνουμε το τακτικό καθαρισμό υαλοπινάκων & προσόψεων

ΓΙΑΤΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΑΣ .. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ Συνεργείο καθαρισμού

Καθαρισμοί Μοκετών Σαλονιών

002 

Διαθέτοντας τον εξοπλισμό(extraction,αφροπαραγωγό,& περιστροφικές) και κυρίως την εμπειρία αναλαμβάνουμε το καθαρισμό μοκετών και σαλονιών με υπευθυνότητα για να γίνουν παλι ....καινούργια.

Καλέστε μας και ειδικός της εταιρίας μας θα σας επισκευτεί και θα σας κάνει μια ασυναγώνιστη οικονομική πρόταση, που δύσκολα θα απορρίψετε.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΜΟΚΕΤΩΝ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΚΕΤΑΣ,ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΑΛΟΝΙΩΝ Συνεργείο καθαρισμού